dancing away..

Den här kvällen var obeskrivligt uppskattad, jag hade min första danslektion på 5 månader.Även
min första hiphop lektion på nästan 10 månader..kan inte förstå hur jag stått ut så länge utan detta. Min drog-helt klart.
Ibland behöver man nog bara ett break från saker och ting för att kunna se saker och ting utifrån och in.
Jag har insett att dans och konst kommer alltid vara den största delen av mig. Alltid något jag kommer brinna för och vara engagerad i. Går inte att komma ifrån, för det är jag. Vilket jag också insett är att folk som inte själva är intresserad av konst - kommer aldrig förstå.

Imorgon börjar jag mitt nya jobb, jag ska sälja smycken på mässan. Ska blir riktigt spännande, eftersom jag längtat efter något nytt att göra nu ett tag, ännu en dröm blir sann. Känns även en aning proffsigt, inte ett jobb du får utan kontakter. Yeeeiy.

Helgen var grym, fick en biljett till the Police konsert. Vi sjöng hela lördags natten iväg, den proffsigaste konserten jag någonsin sett. Ljuset, ljudet och hela konserten hade så mycket eftertanke. Så nu har Sofie alltså blivit the Police fan också. Därefter mötte jag upp Sam och hans polare för ytterligare lite dans och fest i stan. Till sist kom Jerrod och det blev ännu mer dans..när jag vaknade upp söndag morgon hade jag dock panik. Jag vill inte åka hem och eftersom söndagar oftast blir dagen för eftertanke, kändes det mesta bekymmersamt. Men nu när jag pratat ut med mina vänenr här känns allt mycket bättre..No worries, som vi säger här när något bekymrar oss..

Australia day..




Tennis finalen på federation square på söndagen...

47947-127sun set


Älskar det här, finns så mycket möjligheter.






Australian open & australian day!

Varje gång jag sätter mig ner för att skriva blogg så känner jag inget sug efter att skriva.
Vet inte vad jag egentligen ska säga, orden jag letar efter finns inte för att förklara hur jag känner,
hur jag mår, hur mitt liv är. Det tar bara stopp så snart jag sätter fingrarna mot tangent bordet.
Dessutom har jag insett att det enda jag skriver om är vad jag gör hela tiden..vilket inte känns så intressant.
Men det är lite vad jag har den här bloggen till nu för tiden..så jag får helt enkelt stå ut med det, för
att ni där hemma ska ha en chns att följa med i vad som händer här borta.

Idag vann min favorit, Novak Djokovic, tänk hur rätt jag kunde ha..man ska alltid lita på sin magkänsla.
Jag var ensam om att hålla på honom, då mina vänner höll på Fedderer..vi köpte pizza och satt och kollade på tennisen hela kvällen..vilket blev extra bra nu när Mossin köpt ny tv. Me like.

Imorgon är det australian day, vilket antagligen innebär en hel del fest. Dagen är fortfarande lite oplanerad..men början åtminstone med frukost här i stan tillsammans med Kyles och vår nya vän Natasha. Sedan får vi se vad som händer...hoppas jag får träffa Jerrod och Sam på kvällen.

På söndag är den 21 års fest som gäller, och här är det vääädigt stort att fylla 21..till och med större än 20 och 30 kalas hemma. Så det blir nog spännande.Vädret blir förhoppningsvis bra, men efetrsom det inte är så mycket jag kan göra åt den saken så försöker jag att itne bry mig så mycket. Blir väl minst 25 iaf.

Har även pratat med min chef nu och talat om att jag kommer sluta jobba dä inom några veckors tid. Har
troligtvis jobb i en smyckesaffar..så det kan ju sluta bra
Sedan ska jag boka min trip till Cairns och Perth.

Min vän Kyles är den bästa, igår när vi hade middag kommer hon en aning försenad till Fringe. Men saken är den att hon är sen för att hon köpt ett armband till mig i glas..Bara att hon ville visa hur underbar vän hon tycker jag är. Det är äkta kärlek det. Vänskap på riktigt. Vilket gör mig lycklig.

Nu ska jag försöka sova en stund innan kalaset sätter igång. Foton kommer upp inom kort!!

Följande foton är från tennisen förra tisdagen!


47947-12347947-122


This heat kills me!

Idag har vi haft 45 graders hetta, och da manar jag verkligen hetta, ingen vind och stark stark sool. Det enda sattet att overleva en sadan har dag ar att antingen befinna sig inomhus dar det finns air condition, eller pa stranden i vattnet med makta mycket solkram pa sig. Jag hade da gladjen att befinna mig pa min underbar arbetsplats en san har dag, borde egentligen vara forbjudet att jobba en san har dag tycker jag. Men det ar bara att sta ut och fylla kroppen med vatten och annan dryck var tio minut. Bara den lilla bit jag fardades fran cafeet till tagstationen gav mig en branna pa kinderna som jag lika garna kunde varit utan, gav mig dock en hint att vara mer acktsam i fortsattningen. Nagot som dock ar bra ar hur uppmarksammat det ar med hudcancer har, med tanke pa hur stor chansen ar att fa det har sa kanns det hela mer naturligt da folk pratar om det overallt. 

Nagot som ar valdigt komiskt ar da jag brukar iakta folk som ar pa vag nagonstans i den har varmen, folk forsoker alla mojliga grejer for att svalka ner sig. Maste vara varst for alla kontorsarbetare som maste springa runt i sina kostymer. Det har landet ar inte riktigt som europa, folk tar inte av sig  pa samma satt som vi gor da det blir varmt..vilket mest ar synd om dem. Jag ar saker pa att jag sjalv ser valdigt rolig ut da jag tar mig fran jobb och till jobb..sarskillt da jag tvingas dra med mig cykeln pa taget..en exrta borda liksom..men jag tar mig fram valdigt kvickt. Det enda jag itne gillar ar min hjalm..men det vill jag inte lagga pengar pa..sa hellre ser jag ut som ett miffo tva ganger i veckan.

Hade en hel kvall med Kylie igar kvall ,sa underbart. Hon ar som en syster for mig och vi har sa otroligt mycket att prata om. Sov dar efter var middag i St Kilda, kande mig som hemma i deras hus..desutom har vi borjat planera lite infor framtiden och jag blir sa lycklig bara jag tanker pa det. En camping tur, en resa till Perth och ett dansupptradande.

Tack for de vackra kommentarerna, jag alskar verkligen er!


Life makes me happy, as long as I learn to appreciate and believe in myself!




Älska dig själv...

Nu är jag återigen själv, tisdags kvällen då jag hämtade familjen på flygplatsen för ca 3 veckor sedan känns inte som igår..men tiden har gått i en väldig fart sedan dess.. det kändes så naturligt och skönt att ha de här. Att få visa dem vad som ligger mig närmast om hjärtat nu för tiden. De är antagligen de enda som kommer förstå mig då jag kommer hem en dag, vilket jag är glad för. Det här besöket fick nämligen även mig att inse hur viktiga de är för mig, de är det viktigaste som finns i mitt liv...Därför fick jag närpå tårar i ögonen på vägen hem från stationen, varför kan inte jag bara vara en av de som nöjer sig med att leva i Sverige?allt skulle vara så mycket enklare då?
Sedan gick jag ytterlige några minuter tills jag insåg. Då skulle jag ju inte vara jag, jag är inte den som nöjer mig, inte heller den som tar den enkla vägen..Sådan har jag aldrig varit och vill heller aldrig bli..

För var dag som går här känner jag att jag fastnar mer och mer.. det är som en kärlek till stan, livet och människorna bara växer sig starkare.
Här får verkligen hela Sofie sin rätta plats, det jag behövde som jag inte kunde finna i Sverige fann jag här. Vissa människor behöver byta skola eller arbetsplats för att finna sin plats. Jag behövde åka till för mig en ny plats i världen för att kunna slppna av och finns min plats bland allt omkring.

Kan även meddela alla er där ute att jag nu har kommit på vad jag vill börja plugga till hösten, Kommunikation.

Mer än så säger jag inte, för mer än så vet jag inte själv. Och något har jag lärt mig med tiden, jag ska inte tala om mer för omvärlden än jag vet själv, det gör bara mig förvirrad.

Dagens citat kom från min chef idag på förmidddagen,

Enjoy your day!... if you dont enjoy it, blame yourself.

Easy,

ENJOY!