Vilken helg..å vilket liv...

Nu har jag äntligen hittat tillbaks till min blogg, har varit en del att stå i på senaste...eller har jag bara varit lat och inte orkat sätta mmig här..
Just nu känner jag mig som en såpa luktande tvättsvamp med grönsakssoppa i.. Jobbade med hemtjänsten idag vi städade hela förmiddagen, efter det har jag bara känt den där äckliga lukten överallt hela dagen..får nog bli en dusch..haha:)
Blev lite golf spelat idag också, alltid härligt, alltid segt men det är inte alltid det går så dåååligt som det gjorde idag.. Det är bara att inse, kommer alfrig bli ett proffs, hmmm.

Veckan som gått hitills har gått väldigt fort och har varit väldigt givande. Jag har jobbat en hel del och försökt vara social på min lediga tid. Nu är jag ledig hela helgen och det som väntar VET jag kommer bli helt underbart, Robbie Williams, Ullevi, Lördag kväll....Yeeeehaaa!

Helgen som var blev däremot inte som tänkt men däremot som väntat.. Efter ändrade planer hit och dit hamnade Sofie, Jonna och Erica slutligen i Haverdal/Halmstad..med alla andra Gislavdeskommuns-bor.. Modsommarafton var riktigt BRA! Vad sägs om hundra spänn för en taxi??haha;)
Midsommardagen blev lite för mycket för lilla mig, inte för att det var tråkigt..men jag kan säga så mycket som att JAG har LÄRT mig på mina misstag..Aldrig mer så mycket sprit..Nykterist kanske skulle vara något iaf??..hm

Hoppas alla ni underbara också fick en givande helg, och att ni fortsätter ha det HÄRLIGT hela sommaren!! Det ska i allafall jag ha..

Saknar mina små ;) men BÄSTA vänner..IDA & KINA..

Puss och kram från mi gtill ER!


Bilder från Studentens lyckliga dar...

      








Så var allt över.

Sitter nu här med solen gassandes utanför fönsterrutan och en dator som bara vill bråka med mig.
En vecka har gått sedan jag satt här trött men glad efter studentfesten i Anderstorp. Det var en helt underbar dag och kväll, kändes som att trippa på moln. Alla människor runt omkring mig den dagen var ljuvliga..
Vi sjöng...eller skrek.. studentsången flera gånger om, champagnefrukosten hos Gullberg på morgonen satt där den skulle....sen blev det mat och ännu mer förfriskningar.
Väl framme på skolan var det fotografering och mössskrivning som gällde, tiden bara rullade iväg och helt plötsligt stod vi vid trappan och det var dags att ge sig ut i friheten..
Känslan som jag trodde skulle infinna sig då vi sprang ut fanns inte där.. jag hann inte tänka något eller reagera över vad som hände.. Ruset i kroppen kom senare då vi stod på flaket och skrek av glädje.
Väl hemma tyckte de att jag hade fått i mig tillräckligt med dricka..hmm konstigt??. Det blev mat och presentöppning, sedan bar det av till Anderstorp med fördrink hos KINA...

På Åsen var det drag hela kvällen lång.. Efterdrink hos min lots Inger, hon bjöd på kaffe och te. Gott var det!
Sedan var det tänkt efterfest som aldrig blev av..men med facit i hand behövdes det nog lite sömn den natten..

På lördagen kom ÄNTLIGEN den efterlängtade balen. Frisören klockan 11, efter tre timmar där var det sminkning hos Helena, räddare i nöden.. Storyn bakom var rätt rolig..OJojoj.
Dagen och förberedelserna gick fort, det blev brottom till Kina på fördrink även denna gången. Spända och förväntansfulla sattte vi oss i bilarna för färd mot gågatan i Gislaved. Där fick vi sedan sitta i kö i 1 timme innan det var vår tur att marchera upp för den långa gatan.. Det gick fortare än vad jag hade väntat mig, men det var en väldig väldig härlig känsla!



Framme vid Höganloft bjöds det på er drick och mat, tal hölls både bra och mindre bra. Kameran blixtrade och ALLA var sååå SNYGGA! Efter valsen och foxtrotten var det nomineringar.. viket blev en stor överraskning! Balens drottning trodde jag aldrig jag skulle bli, hade inte haft det i tankarna en gång.. men så blev det. Detta gjorde min kväll helt magisk. Dans hela natten lång till hel go musik..destovärre gick det inte så bra att dansa i balklänning.
Efterfesten hos Jonas gjorde kvällen till helt otrolig. Vilken fest säger jag bara. Ingen sömn,  tårar, många skratt, djupa samtal, kort, god tårta, bra musik och en alldeles alldeles underbar morgon....

Nu har en vecka gått och jag mår fortfarande lika bra. Min gymnasietid har varit det bästa i mitt liv hittills, både på gott och ont. Nu väntar nya utmaningar, vilket jag ser fram emot.  Möten med nya människor och ännu mer tårar och glada skratt.. Jag ÄLSKAR LIVET,  eftersom det är en lång berg och dalbana. Ibland pirrar det, ibland går det ner för, ibland väldigt fort uppför, det svänger lite, blåser motvind och medvind.. Men de gånger man stannar upp känner man känslan av adrenalinet i kroppen..man njuter och känner hur det är att LEVA!

Sjung om studentens....

Nu har jag varit en tur i Gislaved för att fixa i orning vår kärra tills imorgon.
Det blir KANONbra! Vi kommer se ut som prinsessor allihopa, haha!

Imorgon gäller det alltså, dagen som man väntat på i åratal, sen helt plötsligt var den här..
Jag fattar ingenting..hoppas ni gör det..Hahaa..
Hur som helst tror jag inte man beghöver fatta något för att springa ut ur skolans dörrar och bara skrika för fulla munnar och känna adrenalinet pumpa ut i kroppen..Jagkommer älska det ögonblicket. Wohoooo..

Vi ses alltså imorgon! Skål hela dagen lång..

Mums:P