Perth - what an adventure

Time goes fast even when you´re in Perth.
Don´t have much else to say right now cause
a picture say more than thousands of words.

    

    

    

  





My stomach still feels like a roller coaster..

Hmm..


Such a beautiful place..

Western Australia har fangat mitt hjarta, det har ar sa vackert att jag bara vill stanna pavarannat stalle jag se, bara sitta dar och ta in allt jag kanner och ser. Helgen nere hos Nix var det avslappnaste jag gjort i mitt liv, att vakna upp nar du kanner for dig, lyssna pa underbart vacker och lugn musik som far dig att kanna dig som ett med ogonblicket. Den typ av musik som for alltid kommer att fa mig att tanka pa australien, surf, vagor, harliga strander och vacker natur.. Fa mig att minnas hur den starka vinden tog tag i mitt har, hur landskapet har stort, maktigt och hapnadsvackande bara av att vara bara sig sjalvt.

Ingen behover haftiga stader, hogljudda mobiler, dukande musik, folk i varanda riktning eller kaffe paus var tionde meter om du nagonsin i  ditt liv har upplevt det har. Givetvis har jag min karlek till storstader och kommer alltid att ha, sarskillt med tanke pa min alder. Men det ar skont att veta, att nar jag en dag vill ta och lugna ner tempot ett smula, kanske har funnit en man att dela mitt liv med, det ar DA. DA jag vill bo pa ett stalle som det har, inte Perth(om jag nu fick er att uppfatta det sa) utan naturen som finns runt omkring, kusten, mojligheten till surf och natur nar du an kanner for det.

Perth som stad ar inte nagot jatte speciellt, men man blir nog ganska krasen da man bor i Melbourne som har allt. Har ocksa kopt en ny kamera nu, med rabatt och allt, tack till Kylies pappa som var med och hjalpte mig med det. Sa nu nar jag saboterat tre kameror pa nastan samma satt, kopte jag mig en som man kan ha i vatten, kasta i marken utan nagon fara, som tal minus 10 grader..och som darfor ocksa ser ut som en liten stalklumo. Men nu jaklar ska jag da klara mig. Inte mycket kan sabotera den!

Nu ska vi kila ner till Indibar dar det hanger mycket surfare och dar de spelar live musik hela kvallen, ska ta kort sa ni far se!

Love

You wont believe me..

Okey, here we go..

Sanna har nu varit hos mig ytterligare an vecka, kanns som en syster till mig. Igar kvall hade vi var siste akvall tillsamamns innan vi ses igen i sommar.. Sa igar kvall blev det kalas. Forst gick vi till food courten och at indiskt/asiasiskt..den basta maltiden jag haft pa lange... Yammiiiee! Dar efter fick vi den klocka iden, att varfor slosa vara pengar pa sprit ute da vi kan ga tillbaks till min lagenhet och dricka upp den dar flaskan med snapps som Sofie fick av familjen i julklapp. Jo det var precis vad vi gjorde, lite apelsin juice gjorde hela upplevelsen en aning lattare att fa ner. Darefter blev det utgang till Eve och sedan Fusion, med varldens basta RNG/Hiphop/ pop music, jag bara alskar det. Moshin och hans vanner var ocksa dar, sa dans dans dans, och da vi lamnade stallet vid halv tre kande jag mig valdigt fit!

Sa, idag gick jag upp tidigare an tankt for att packa infor Perth, stadade en aning och hanns aven med pannkakor till drukost, min favorit. Speciellt med Sannas nya smakupplevelse, bananmos, socker och honung.. Goodiegoodie. Da vi var tvugna att saga hejda vid tolv tiden fick jag en klump i magen, ville inte lamna, jag vet att vi snart ses igen, men de har veckorna har varit sa grymt roliga och det kanns sa bra att ha nagon som henne att gora allt med. Sant e livet. tack Sanna, your amazing.

Nu ar ajg i Perth med Kylie och hennes underbara syster. Vi ska ata kyckling sallad och dricker vitt vin for fulla muggar.. det ar sa mysigt har. Kanns som att komma hem. De ar alla sa trevliga och easy going. Me like.
Imorgon aker vi soderut till Kylies systers hus i Denmark, ska vara mycket vackert och ligger precis vid havet. Ska bli sa spannande, det ar 6 timmars bilresa sa det ar en bit att aka.. Men det ar spannande att vara har och absolut det basta att ha lite semester fran jobbet, vilket ajg tycker jag ar vard.

Den ledsna nyheten ar, ni kommer inte tro mig, jag har annu en gang forstort en kamera pa fyllan. Det var en olyckshandelse och jag var inte sarskillt full, men det ar anda irriterande, for ajg ville verkligen ta massa kort nu nar jag ar har, ggaah. Sa jag maste lara mig en laxa. Aldrig ta med sig kameran med ut igen.

Min nasta drom ar, aka till Syd amerika med Sanna och volontar arbeta.
Bo i NY.. Aka tillbaks till melbourne och bo har och plugga..

Ses snart!


Soffan och Sannis.

Tiden har gått så otroligt fort senaste tiden. Vilket inte är så konstigt eftersom jag bara ler och skrattar
dagarna igenom. Känner mig stark inombords, inte mycket knäcker mig just nu. Jag omges av världens bästa vänner och gör saker jag länge drömt om. Nya utmaningar väntar mig dagarna i ända, problem som kommer upp är inte värre än att de kan lösas. Mer avslappnad än så här har jag aldrig varit. Jag och Sanna försöker för tillfället hitta orsaker till varför vi egentligen vill åka hem. Självklart vet jag varför jag bokade min resa hem den 15 juni, jag vill träffa min familj och jag vill träffa och se platser/människor jag inte sett på snart ett år. Men något jag också vet inom mig är att sverige inte är platsen jag kommer att uppfylla mina drömmar i.. jag känner det inom mig, och den känslan är starkare än mycket annat.. Visst är det skönt när du känner den där känslan inom dig, för då är det bara att lita på sitt inre, det kommer att visa mig vägen..jag vet det!

Lite av vad som hänt i mitt liv senaste tiden..

Torsdagen var så mysig, vi åkte ut till Jerrod och killarna i Beumaris, lagade PastaBologneise.. vilket var uppskattat!
Spelade pingis och kort..bara njöt av livet. De där killarna är för goa. Dagen efter var jag ledig så jag och Sanna låg kvar i Jerrods säng och bara njöt av att kunna sova ut.. hade frukost med utsikt över havet. Sedan blev det lunch på North Point, min gamla arbetsplats i Brighton. Sofie hade till och med två kaffe Mocha! De ni!
Kvällen innehöll en spring runda runt min kära Albert lake, sedan myskväll med sallad och film.

Lördagen åkte vi till Albert park igen, för Benny hade footty match, och eftersom Sanna aldrig tidigare sett en match tog vi oss dit. Det var en mysig förmiddag med killarna.. Sedan hade vi en massiv lunch i St Kilda, ett cafe jag ladrig tidigare besökt vilket är skoj. Finns så grymt många cafeer och matställen på här, helt sjukt bra.
Igår kväll var det stor utgång, mitt jobb vann en tävling för veckan så vi åkte runt i Hummer limosin i en timme igår kväll..det var häftigt, vi kände oss som kändisar för ett tag. Sedan blev det utgång..hamnade slutligen i StKilda på the saints, en och annan drink slank ner..så idag har vi allt varit lite slöa..

Visade Sanna och Emily till marknaden idag, älskar det stället. Sedan tillbaks till St Kilda igen för att träffa Kylie, Nath och Mark..mysig söndags efetrmiddag, dessutom fick jag äta Churros:)
Sjukt bra dag! Nu har vi bubblat lite och ätit broccoli med paprika och tonfisk. Jam jam! Så lätt det kan vara att laga middag om man bara tar tag i det!

Imorgon är det jobb som gäller igen, men bara fyra dagar..för den åker jag till PErth!!!!!!!
Whohoooo, cant wait!

Choho


10 min for the world??

Heey Sofie is alive!!!!

Internet i var lagenhet fungerar inte for tillfallet eftersom vi byter bolag.. sa vad ska man ta sig till..
men gud sa skont det ar utan internet ibland, for man far sa mycket annat gjort.

Den har veckan har innehallit, jobb, jobb, jobb och mera jobb..men jag lar mig grymt mycket.
Tror aldrig man kan se varlden battre och aldrig hora fler livshistorier an vad du far nar du star och
pratar med folk dagarna i anda.. Tva dagar sedan pratade jag med en hemlos man i kostym(?), dagen innan det en ung pojk hog pa droger och igar var vi ute i underbart vackra men tragiska dandenong, dar traffade jag bla en hog med fattiga manniskor utan framtander..tror inte att en enda i den stadsdelen hade hela tander..
Aldrig att jag har lart mig sa har mycket om varlden i nagot jobb jag tidigare haft, aldrig att jag har kampat sa for min foda..inget salt= inget betalt..

Sa i Canberra forra veckan hade vi otur, folk ville inte bli medelmmar, men prata om sjalvmord kunde de allt..
traffade en hel del intressanta manniskor..och udda. Canberra som stad ar inget att ha, men vadert var fint och vi hade kul mest av tiden..det basta och samta pa hela resan var val anda da kristine fran canada tankade hyrbilen fulkl med diesel pa hemvagen, vilket kanske kunde varit bra...om det varit en diesel bil...var fast i Albury i nagra timmar innan vi fick tag i en ny bil och kunde atervanda hem till  underbara melbourne..och dar dansgolvet vantade pa sofie!!!

Jag och Kylie har aven bokat vara flygbiljetter till Perth den 17 maj..ska bli saa spannande att se vastkusten, som alla sager ar sa vacker..plus att jag far traffa hennes familj och far ett ansikte pa alla hon har pratat om..

Har ocksa beslutat mig for att aka en vecka till NY innan jag aker hem i juli..San Diego lockar mig inte lika mycket..speciellt inte nar jag har gratis boende i NY :)

Kanner mig egentligen inte peppad for att jobba nasta vecka da Sanna ar har..men men, det ar bara att kampa pa..
och gor jag det bra den har veckan har jag lovat mig sjalv att kopa en gitarr!

Horde en sa bra grej pa Operas show idag pa morgonen (vaknade namligen upp7am en lordagmorgon sa da ar tvn en bra kompis)..en 30 arig kvinna med 4e stadiet av cancer pratade om hennes syn pa livet..

Many of  us are waiting for the right oppertunity to come, the day when you get your "shit"together..but folks, noone will come up to you and give you what you are waiting for..So start today, make a change today, not tomorrow!

Ahaaaa.

cheers guys!