Life is not about the breaths we take, its about the moments that takes our breath away..

Någon sa en gång dessa visa ord. Denna någon måste ha varit med om något som skapat denna mening, något som fick henne att tänka och att samtidigt bli lugn. Det där med lugn är något jag inte kännt på länge, det finns en hel del saker jag vill göra i mitt liv, en hel del saker. Ivern och längtan att få göra allt detta nu, binder mig fast vid en värld långt borta, många gånger lite för långt borta att jag har svårt att finna här och nu. Har ni någon gång kännt känslan av att inte vilja vara just här, just nu, men inte haft möjlighet att göra detta som ni så gärna vill göra?
Är det min längtan som säger att jag vill iväg? Är det ett sätt att fly? eller är det kanske bara så enkelt att jag förvirrar mig själv med att tänka allt det här?

Det finns mycket och många att skylla på här i livet, men jag tänker inte skylle på något eller någon, eftersom allt handlar om mig. Allt finns här i mitt huvud. Vad jag tänker är vem jag är och vart jag kommer. .

På Nyårsafton blir det Göteborg och mina nära och kära kommer att vara där, ska bli så skönt att göra något så enkelt denna förväntansfulla dag..

Jag var och såg filmen "Australia" på bio här om dagen, se den. Den lilla pojken Nulla i filmen spelad av Brandon Walters, heeeeeelt fantastisk skådespelare!! Likaså Hugh jacksons australienska accent gör honom sååå het!! 

  

this took my breath away..


Solen skiner i Oslo idag, och jag skiner kapp med den:)

Det är fantastiskt hur fort tiden går, nu är det bara en dag kvar av det här projektet jag håller på med.
Hur skönt som helst! Men då jag skulle försöka sova igår, slog det mig vilken prestation jag åstadkommit, det slår mig alltid i efterhand. Att lilla jag har rest runt hela norden för att göra reklam för rakapparater, träffat de mest underliga, roliga, tråkiga och trevliga människor. Inte konstigt att man lär sig en de på vägen. Just nu känner jag mig som lite utav en stålkvinna:)
De ni! Längtar så tills måndag då jag får packa min väska och dra hem mot Småland igen, yey!!

Gd jul alesammens!

Kämpegöj;)

Länge leve sankta lucia!!

Då är det alltså alla redan 365 dagar sedan svenska folket sist samlades i kyrkor, i skolor och på torg för att hälsa Lucia och hennes följe välkomna igen. Är det inte lustigt hur den där mysiga och pirrande känslan återkommer år på år då jul och Lucia är på intåg. Jag gillar det, kanske lite sjukt mycket, då jag drog mig själv ur sängen klockan 06.45 i morse (min lediga dag) för att ta mig en 20 minuters promenix i regnväder från Sanna och Linns lya till kungsholms kyrka. Men Guuu va de var värt det! Ingen biljett hade jag heller, men allt fixar sig här i världen med lite attityd!

Därefter har jag hunnit med både det ena med det tredje och femtonde, shopping av inredningsprylar, tro det eller ej, men både blommor och ljusstakar befinner sig nu i mitt STORA fönster. Hann med frukost på Capiola, lunch med Fanny och sedan en simtur i bassängen..Fick dock i mig lite för mycket av poolvattnet, så träningspasset blev inte riktigt lika långvarigt som tänkt, kanske borde träna lite mer på det där med crawl...

NU HÅLLER JAG TUMMARNA FÖR KEVIN I IDOL, HAN E JU GRYYYYYM!!!



ärlighet varar längst...jo jag vet..

Det är nog som mest svårt att vara ärlig mot sig själv de tider då man är lite smått nere..
jag tycker så. Det är då jag gärna gömmer mig och kryper in i ett skal, eller inte tittar i spegeln 
lika länge som förut, för då jag gör det ser jag ju rätt in i själen.
Har blivit förkyld nu också, men det är ju sånt som går över..
Vill bara att den här j--vla vintern ska vara över! Inget sverige för mig nästa år, orkar inte med kyla och mörker..inte jag
helt enkelt. kan nog inte bli mer simpelt. Ibland ljuger jag för mig själv, just för att passa in i detta samhälle, men nu får det 
vara nog!

Nu får jag nog vila en stund så kanske det kanske blir lucia imorgon.

:)



Å så va vi bara två..

Det ska bli någonting extra att få sova i säng i natt, något som kanske är normalt för de flesta.
Men själv har jag sovit på soffan sen jag kom hem förra veckan, och det känns i både armar, rygg och ben..
Älskar känslan av att krypa ner i en stor säng med nytvättade lakan, får mig att minnas tider från då man var liten.Då jag 
tänkte på de otäcka varelserna som låg under sängen och väntade på att man skulle sätta ner fötterna på golvet så att de kunde ta dem från mig..då kunde man känna sig trygg av att ligga i sängen under ett armt och gosigt täcke..
Och jo jag måste väl erkänna en sak, att jag faktiskt kan tänka så än idag..är som att jag aldrig blir stor...

Aldrig ska jag bliva stuuur..stoooooor...
Fast jag fick ändå reda på att jag blivit antagen till mina kurser på stockholms universitet, det 
är ju faktiskt ett stuuurhets tecken:) 

Extra mycket Mmm för extra pris...

Tänk vad lite choklad kan göra människan glad.. Blev överraskat glad idag då jag efter jobbet fann julmarknaden rätt utanför dörren. 10 kr för 250gr choklad, då köper man inte en utan gärna tre... Det måste vara svenskens bäste uppfinning..

MMMM Marabou:)

                                      imgres.jpgman kan nästan påstå att det är som med oss mäniskor, finns en för varje smak;)

 

Nu ska jag och Dani se Brittneys dokumentär. sånt som inspirerar oss musik nördar!

 

 


Jag vill jag vill jag vill

Tänk vad många människor som går där ute på gatan, sitter på på samma buss som dig till stan eller tittar på dig i kö på ica.
TÄNK va många vi är som faktiskt tänker exakt samma sak. Vi tänker men säger ingenting högt, för nej att säga för mycket är det väl ingen som vill göra.. 
Själv brukar jag vara en av den som tänker att jag borde sagt det där, borde gjort det där..eller tänkt, ska inte någon göra något? men nu kära medmäniskor har jag kommit fram till en sak. Att visa vägen är oftast det lilla som behövs för att väcka den stora massan, att göra det motsatta och våga synas. Och tjaa, jag har aldrig varit den som är den..

Så ni som läder det här, snälla Hjälp mig i kampen mot den distra och gråa massan som accepterar allt och går vidare. Våga och VILL göra det motsatta, fråga saker du tänker på och säg vad som först kommer upp i huvudet.
Bra , då är vi överens, right?

Jag vill så mycket oavsett att jag inte vet exakt åt vart jag vill.Huvudsaken är att man vill då har man hälften vunnet!