Morgonpigg?...ja varfor inte..

En annorlunda dag idag, steg upp klockan 05.00 for att hjalpa Sacha med frukost och sen kora henne och en annan tjej till deras traning. Igarkbll fick jag tipset av Anne och Pete att ta mig en joggingrunda runt sjon som ligger precis intill, eftersom jag and skulle vanta mig tjejerna medans de tranade. Ja och sa blev det. Klcokan var alltsa ca 06.00 da jag borjade min joggingrunda, det var fortfarande blacksvart ute och vaaaldigt kallt. Det enda som lyste upp var stadens hoga byggnader som lag intill, och ensam var jag inte i sparet. Visste inte att sa manga var ute och sprang sadar i ottan, och medans jag sprang tankte jag till en borjan, Vad haller jag pa med..vilket vansinne. Men efter fem minuter gillade jag det, fanns inget som storde och jag kunde samtidigt som jag sprang mitt varv runt sjon avnjuta en soluppgang. Trodde aldrig jag skulle saga det, men det dar var nagot som alla borde uppleva!
Nar jag ca 07.00 var tillbaks vid simanlaggningen igen och sprungit mitt varv runt sjon(okej jag gick halva och sprang halva..) avnjot jag solen en stund och tog nagra foton innan jag gick in till Cafet och drack en varm choklad. Jag alskar just da kanslan att haden mogna rollen, for det var jag som vantade pa att nagon skulle trana klart..Inte jag sjalv som tranade som det alltid annars har varit, eller ja tranade gjorde jag ju anda!

image119

..................Vackert.........................

I eftermiddag utsatte jag bade mig och Oskar for en nara dodenupplevelse. Nar jag skulle kora honom till tennistraningen svangde jag in pa fel sida motorvagen, och till saken hor att detta var en fyrafilig motorvag i vardera riktning. Det var rott ljus for de forare jag korde i fel fardriktning mot, stannade bilen nar jag insag att jag kort fel och Oskar sager.. - Sofie what the crap!..och ja det var precis vad det var det. Jag hann inte tanka manga tankar innan jag genom korsande fils riktning tog mig ut i ratt fil. Valdigt svart att forklara hur jag gjorde, men jag kan forklara nagon mer gang da jag kan visa med penna och papper.. Men gud vad jag skramde mig sjalv och honom..stackars barn!  Men han ar en av de smartaste och gulligaste barn jag traffat, for sahar sager han till mig nar jag skaller pa mig sjalv...- But Sofie it's not easy when you are from another country, because you are used to something else.. Ja och det ar ju sant..
Foraldrarna fick dock sig en liten chock nar jag berattade, men som tur var skrattade de mest at mig.. och Pete var valdigt man om att hitta ett satt for mig sa jag vet att jag ar pa ratt sida vagen. Han ar rolig han. Men jag vet vad jag ska tanka pa, litesvart att lasa GPSen samtidigt som man lyssnar pa radio och forklarar nagot for Oskar och ska svanga mitt i allt.. Da blir det lite knappt ibland. Men nu i efterhand blir det mest en roli story.

Ska forsoka lagga mig i tid aven ikvall, for imorgon ska jag ut pa strandpromenad med Anna. Vi ska ga langs Hampton och Brightons strand och sedan ta oss nagot gott att dricka pa ett av strandcaf'eerna. Tycker nog allt att det later valdigt trevligt! Anars ar det tvatt som galler for min del imorgon, plus att jag ska sy fast en grej pa Oskars troja..for Anne kan inte sy..hehe! Sa vilken tur att Sofie ar har da. Plus att jag sitter barnvakt imorgon..
Till helgen sk vi fira Annas fodelsedag, pa lordagkvall verkar det som att vi blir ett jattegang med aupairer somska ut och festa ihop, vilket jag ser fram emot!!!

Larde mig foressten att gora volt pa var studsmatta igar, tack vare Sacha som coach. Underbar kansla, har aldrig vagat gora det innan!

Moster skriv garna upp din mejladress nasta gang sa jag kan kan svara dig om det ar nagot! Halsa Nanna!
Mamma, ring pa lordag, horde knappt vad dusa nar du ringde.

A nu verkar det som att Jonna kommer hit i Januari, jag langtar saaa!

No Worries

Zof

Time to explore

Nu har jag bokat min flight till Sydney som kommer att ske den 28september pa morgonen, sa nar ni gar och lagger er den 27 kan ni ju tanka pa mig som da befinner mig i luften pa andra sidan jorden. Orsaken till att jag ska ivag ar att resten av familjen ska till Queensland pa semester, vilket jag jatte garna hade foljt med pa..Men denna semester var bokad for langesen och om jag skulle foljt med pa den skulle jag betalat den biljetten sjalv..vilket skulle kosta mig lika mycket som halva min flygbiljett hit kostade, sa jag sa Nej tack. Istallet ger jag mig ut pa egna aventyr. Ska bo pa backpacker hostel, vilket blir intressant for da far jag uppleva lite av den kulturen ocksa!

Den har dagen har varit en underbar dag, dels for att jga och en annan aupair som heter Anna(svensk) besokte innerstan idag. Haftig upplevelse, med mycket bra shopping, mycket mat fran alla delar av varldens horn och som vanligt en del intressanta moten. Jag fann mig en lang klanning, stora vagrata rander i fargglada farger(vad annars nar sofie handlar klader).. I den har delen av varlden ar de ocksa lyckligt lottade med bagerier overallt, vilket innebar att jag och mina nyfunna vanner garna gar dit for att njuta av de goda verken..En muffins eller bulle ar ju aldrig fel pa eftermiddagen!

Annars sa har det anda varit en dag som de flesta, lagade pasta carbonara at familjen idag..vilket jag tyckte vad gott och aven Anne..men de andra at mestadels bologneise som de tinade fran frysen..hmm. Vet inte om det var min carbonara det var fel pa eller nat annat..

Oskar fick nageltrang idag ocksa, vilket inte Anne visst vad man skulle gora med.. Men eftersom jag sett min kara mormor ta hand om sadant sa gjorde jag ett ingrepp pa killens lilla ta. Han skrek som bara den, och inte vet jag om det blev battre. Men jag har nu insett att jag borde lasa nagon bok om hur man tar hand om sadana skador och liknande. Eller kanske en privatlektion med mormor nar jag val ar hemma igen.

Ja just de ja, igar nar jag var och dansade (tog en jazzlektion pa dance factory har i stan) da insag jag att jag inte alls uppskattar dansen pa samma satt som forut. Sa nu har jag bestamt mig. Jag ska borja en ny fas i mitt liv, jag ska ta ett break fran dansen och testa andra grejer. Finns sa mycket sporter har i den har stan, speciellt i sommar..sa varfor inte ta tillfallerna som ges istallet for att kora pa som jag alltid har gjort, utan att uppskatta det.
Sa pa lordag blir det 1,5 timmas volleyboll lektion (jag vet det ar ingen ny sport for mig, men det var langesen jag spelade och ar sugen..och dessutom ar det beach volley!!,de du Emil!) ska dit med en tysk aupair som tydligen ocksa spelat en del volleyboll. Sen har Oskar lovat mig att borja lara mig lite Tennis, sa att jag ar lite lard da tennisveckorna kommer i februari..

Ar sa skont nar man val bestamt sig for att gora nagot nytt!

Plus att jag ska forsoka fa tag pa en bra frisor har omkring, tankte klippa lite i mitt langa har. Frisyr TACK=)

Nu maste jag verkligen lagga mig, steg upp ganska tidigt idag, 07,30 pa morgonen..hehe!

Tack for att du ringde idag mamma, det behover inte vara lange, men det varmer!


Ett udda liv i en udda varld..

Pappa nu ar klockan 12.09 PM har, alltsa tolv mitt pa dagen.

Jag har nu skaffat en pixbox sida dar jag laddar upp alla mina foton framover.
Sidan heter
www.sogo.pixbox.se. Det ar smidigare att ha mina foton samlade pa ett och samma stalle, plus att de sparas dar sa jag slipper spara de pa deras dator har. Hur bra som helst!

Igar var en udda dag, borjade morgonen med lite Dansaerobic pa det lokala traningscentret. Ganska festlig upplevelse, det var jag och 15 andra som var allt fran 40ar och over det. Instruktoren var iaf 22ar sa det var ganska bra traning anda. Men att bara kanna dessa kvinnors gladje over att fa dansa lite tillsammans pa fredagsmorgonen var underbar upplevelse. Det slog mig att vi i Sverige ar valdigt mycket i var egen varld nar vi tranar.. vilket de inte var har!

Darefter var det en lugn eftermiddag som inneholl tvattning och lite socialt umgange med staderskan Sofie fran Polen.. Laste lite, plockade i ordning, hamtade Sacha, akte till hamnen i St Kilda for att titta pa batarna, njot av en glass i ett somrigt Melbourne... Angende Sachas dykning, hon ar simhoppare. En bra sadan for sin alder tydligen..

Annars har jag funderat pa att borja lasa nagot pa dagarna, eftersom jag anda ar valdigt fri fram till 3 tiden. Ska kolla upp vad de har har, kunde ju vara bra att lasa engelska nar man anda ar har... Annars blir det lite dansklasser och kanske lite teater eller sang.. vi far se..

Igar kvall var jag ute och festade med Philly, ett harligt gang. Alla var som vanligt mycket vanliga och oppna. 
Bara det att de har ett udda satt att festa pa har.. mycket mer avslappnat, men eftersom en hel del roker pa sa blir det inte sarskillt akta .. Ni kan vara lugna, jag har inte testat nagot sadant och kommer inte att gora heller! Sa mitt forsta intryck av ute livet ar sadar bra.

Idag ska jag traffa en svensk tjej som heter Ida och bor har med sin familj, men hon kommer ursprungligen fran Jonkoping och ska flytta tillbaks dit om ett halvar. Ska bli kul a se vem hon ar.


Tack for alla fina inlagg!!



 

En vecka har gatt..

Det ar med blandade kanslor jag sager att en vecka har gatt. Igar hade jag sagt det med ett leende pa lapparna, idag sager jag det utan att egentligen uttrycka nagot speciellt.. I natt hade jag en konstig drom,
 Den handlade om att jga skulle med ett flyg, men trots att jag hade valdigt mycket tid pa mig sa kom jag inte ivag
till flygplatsen i tid. Det fanns en osynlig kraft runt om mig som hela tiden forfoljde mig och drog mig tillbaks, gomde alla mina grejer och sa fort jag forsokte ta mina grejer sa drogs jag bort fran bilen som vantade pa att fa kora mig till flygplatsen. Mamma ringde och undrade vart jag var men jag kunde inte forklara att det var en osynlig kraft som forsokte halla mig kvar hemma i mitt rum. Plotsligt kom jag pa att min kamera var borta och skulle ringa till Ida for att fa reda pa om den var dar.. men hon ville inte ge mig ett svar. Hon drog ut pa det hela tiden och jag fick skrika for att fa ut nagon information fran henne. Jag lyckades inte men kom pa vart jag hade kameran.. Men om jag kom med planet eller inte vet jag inte, for jag vaknade..

Konstig drom, och det lustiga var att jag dromde en bit, sen gick jag upp for att gora frukost at Sacha, darefter gick jag for att sova lite till och da fortsatte samma drom...lite laskigt och jag hade en konstig kansla i magen nar jag vaknade.

Nog om det. Igar var jag med Anne inne i en del av centrum, vilket jag gillade. Jag fick tag i en bok, tva varma trojor(vilket behovs nar de inte har nagon varme inomhus) en tshirt och en morgonrock. Billigt var det ocksa, sa det blev en lyckad dag. Jag och Anne kommer valdigt bra overens ocksa vilket jag verkligen forstod igar. Det gjorde mig glad! Darefter hamtade jag Oskar i skolan, handlade lite brod, lagade mat, spelade Uno och fyra i rad.. sen var dagen i strort satt slut..

Kvallen innan det var jag ute pa den lokala baren i Brighton, med den engelska tjejen Philly. Vi hade valdigt trevligt och jag belv erbjuden jobb pa den har baren. Bartendern fragade vad jag jobbade me och undrade om jag kanske ville jobba extra dar pa helgerna..men vi far se. Forst maste jag komma in i mitt vanliga scheama, sen kanske det finns mojlighet till det.. Men det var kul att han fragade iaf.

Idag ska jag ga en promenad med Jessie langst stranden, sen ska jag kora Sacha till dykningen..darefter ar det nog ganska lugnt tror jag.. Behover snart nagot annat att hitta pa pa dagarna, blir ganska rastlos av att vara hemma sjalv pa dagarna,plus att jga sitter alldeles for mycket har vid datorn..

nu ska jag ut i solen..

ciao

Day 5, Sunshine all over my face!

Hade svart att somna igar, tankte alldeles for mycket pa er dar hemma..da kan det vara bra att grata en skvatt sa att man inte blir tung som en sten dagen efter.. Idag sken solen pa var entre da jag vaknade, det var en valdigt bra start pa dagen. Mormorn kom pa besok strax efter att Annes och Oskar hade gett sig ivag for att spela tennis, sa jag och Sacha fick ta hand om henne.. eller vad man nu ska kalla det. det var en upplevelse iaf, de hade varnat mig for henne, hon skulle tydligen vara valdigt bestamd och gilla att satta folk pa prov..precis vad hon gjorde ocksa. 

- Jag tankte vi kunde ha lite agg till mackorna vi ska ha till lunch, vad sager ni om det flickor?
(Sacha sager) -  Ja men vi hade det till frukost sa vi vill garna inte ha det igen.
- Jahaa, okej, jag ska ha agg iaf. Kan du satta pa aggen Sofie?
.............Tja vad gor man...

senare:
- Kan du skara tomaterna Sofie, i smala skivor.
-Ja sjalvklart kan jag det, svarde jag och borjade pa.
..nar jag var klar sager hon:
- Ar det dar vad du kallar smala skivor?(Hon tar kniven och forsoker dela den enda lite tjockare skivan i tva..)

Senare:
(jag sager till mormodern) - Vill du ha nagot att dricka till maten?
- Nej tack, jag har agg.

....Va! tankte jag och forsokte halla mig for skratt...

Vi hade i vilket fall som helst valdigt skoj at henne, jag och Sacha. Hon ar trots allt 80ar sa man kan ju alltid skylla pa att hon ar gammal=)

Efter lunch gick jag ner till strandpromenaden med Jessie(hunden), en jatte harlig promenad. Kunde ga i tajts och jumper. Nar jag kom hem akte jag och Oskar for att handla, vilket var forsta gangen for mig, att handla ensam med barnen. Nar vi val var hemma igen, spelade vi Bounceball, den  dar bollsporten da man man spelar volleyboll pa en studsmatta. Men jag forlorade tyvarr med tva poang..! Gick in gjorde underbar Fajitas, vilket de andra ocksa gillade, sen var det dags for familydinner..

Ringde ett samtal till Pia som ar god van till familjen, hon och hennes familj kommer fran Sverige. Hon har haft manga aupairer forut och har full koll pa folk runt omkring. Hon var verkligen helt kanon, och gav mig mig telefonnummer till en massa folk som jag kan ringa till och umgas med.. Ska ta en tur till Svenska kyrkan ocksa, sa jag kan kopa mig lite svensk Marabouchoklad.

Nu har jag suttit har alldeles for lange.. time to go!

Zof


Day 4, Sankt Kilda m. Maria

Igar var en valdigt bra dag for att vara tredje dagen har i Brighton, jag sov ganska lange och nar jag satt och at frukost kom Pete och fragade om jag ville med pa Australiensisk fotboll kallad Footy, vilket jag sjalvklart ville. Vi akte ivag klockan tva och darfter vantade en match pa en av Melbournes storsta arenor, och det var verkligen inte som fotbollen hemma. Manniskor skrek overallt, bada fina och fula ord. Hemma har vi ju en speciell plats for alla "skrikiga och vasiga fans" men har tillhorde hela arenan den kategorin.  For er som inte har sett Footy kan jag beratta att spelet ar en blandning av volleyboll, fotboll och rugby. Riktigt kul att titta pa! 

En annan sak som slog mig pa matchen var Australienarens sociala och vanliga attityd. ( Nu kanske det later som att jag inte langre gillar Sverige men faktum ar att Sverige ar det enda jag har att jamfora med.) I Sverige ar vi ocksa valdigt trevliga men inte alls pa samma sjalvklara vis. Har ar det mer som en livsstil an som nagot man bor vara mot sin omgivning. Det kanns inte alls som att manniskor har gor det av en orsak utan det bara faller sig naturligt. Ni kommer sakert far hora mer om det har, mer ingaende, en annan gang..

Ja sa till idag da. Anne fixade en stero till mig, hennes gamla som jag far lana, isn't that great??
Sa nu Kina hor jag Italiensk musik varje dag innna jag somnar, vilket ar valdigt skont..bara dem fa dagarna jag varit utan stereo har har gjort mig rastlos pa nagot vis.. Eftersom familjen inte verkar lyssna valdigt mycket pa musik. 

Innan jag skulle ga till tagstationen for att mota Maria(en annan svensk aupair som bara bor nagot kvarter ifran mig) hann jga spela ett set volleyboll pa studsmatta. Valdigt intressant det dar, for samtidigt som du ska ha koll pa bollen sa ska du kontrollera att du kommer i ratt hojd vid ratt tidpunkt for att ta emot den.. Vet inte hur vi lyckades, men lyckades gjorde vi!
Sen var det bara att rusa ivag mot tagstationen for nya aventyr, vi drog oss aven denna gangen in mot St Kilda och shopoing distriktet dar. Sondagsmarknaden langs stranden var udnerbar men hittade inget som kunde ersatta mina behov, vilket just nu ar en varm troja och ett par varma skor, for har ar valdigt kallt stundtals.
Men efter en god middag bestaende av Paella fann jag mig slutligen ett par varma skor..vilket var skont. Vi fann inga varma trojor, men sommarsasongen borjar narma sig har sa det kanske inte ar sa konstigt.. Men jag har iaf nagot varmt att ta pa fossingarna vilket jag ar glad over! 
Vidare sedan till en av omradets pubar dar vi tankte oss en varm ShaiLatte..men icke da. Da vi skulle bestalla kollade han bara pa oss och sa, flickor det har ar det enda vi serverar har vid den har tiden och pekade pa ol/cider som fanns over huvudet pa honom..sedan log han, sen kan jag meddela att kaffemaskinen ar sonder for tillfallet..Da beslot vi oss for att ta varsin ol istallet, vilket han tyckte var ett bra val.. 


Nar vi sen skulle ta oss hem blev det en stor utmaning for mig som tisigare hade varit dar en gang forut, vilket inte Maria hade. Men oojojoj vilket lokalsinne Sofie har skaffat sig, for jag hittade hela vagen till tagstationen och sedan hela vagen hem till huset..annu en gang stolt over mig sjalv=)


Nar jag val var hemma ville Pete att jga skulle kora en rundtur med honom i bilen, sa jag kunde lara mig vagen till Sashas traningslokal dar hon dyker. Sa nu kan jag aven det, vilket inte var sarskillt svart(sager jag nu..hmm) rakt fram, sedan andra stora trafikstoppet till hoger, sedan raktfram och dar ar det!! Val hemma igen och vi var bada friska och hela, bar det av igen. Jag, Oskar och Anne akte till den lokala puben for lite kvallsmat..a vi hade trevligt som bara den. Jag fick grillad lax med potatismos, morotter och broccolli, vilket ar det narmste svensk mat jag kommit pa fyra dar. Mums.


Sist men inte minst har jag och Anne gatt igenom scheamat for veckan, jag tycker det ser vaaalfigt bra ut. Denna veckan ska jag ga upp jatte tidigt en morgon, 05.20, de andra dagarna kan jag ga upp nastan nar jag vill. Ska kora Sasha till traningen varje eftermiddag, annars ar det lite tvattning och stadning..later bra tycker jag!

Bye!
Zof


     


Day 2!

Vaknade upp vid halv tio idag fetre 12 timmar somn.. Helt udnerbart, sov ganska bra, men oroligare an hemma. vaknade upp och hade inte en aning om vart jag var, borjade lipa for att jag kande mig sa forvirrad och ensam. Men pratde med Anne vid frukosten och dar efter kandes allt myyyycket battre, vi tog MIN bil, en Audi A4, som JAG korde (riktigt stolt over min sjalv, inget vidare latt a kora pa fel sida vagen) till bensin macken och runt om i Melbourne. Jag och Anne tog en fika med en vannina till henne och ehnnes styvdotter fran england, som var har pa semester innna hon borjade sitt plugg igen i London.

Jag och den har tjejen som kallas Philly, traffade sen lite senare, hon visade mig runt i Sankt Kilda(omradet dar de flesta ungsomar hanger) drack ShaiLatte(eller hur det nu stavas) det ar ta och mjolk fast mer som en latte utan kaffe saklart, Jattegott! Vi promenerade runt i omradet, at lite mat, och pratde en massa, traffade lite lustiga manniskor pa vagen ocksa. Bland annat en man som verkligen ville ge Philly ett par stenar som han plockat, och till saken hor att han INTE var full.. en tant som stannade bara for att tala om vilka sota flickor vi var, sen hann hon fa med lite info om sin syster ocksa innna hon promenerade vidare.

Jag bor verkligen i ett sa underbart omrade, finare hus en detta har jag faktiskt inte sett forut, Pappa du skulle gilla det. Huset som jag bor i ar inte heller sa dumt, det har det mesta..eller det tycker inte barnen for de saknar en tennisbana, men jag ar nojd med att ha en pool pa tomten som vi ocksa har och aven juicemaskinen, farsk juice till frukost ar jammi!

Ska ta kort pa allting sa snart jag far en dator i mitt egna rum.. 

ikvall har jag varit hemma med barnen, helt underbara ungar, valdigt smarta ocksa!

Natti natti!
Love
Zof
 

Dag 1 i Melbourne!!

Hej allihopa!

Efter 11 timmar pa planet mellan London och Los Angeles, tva timmars vantan (inklusive alla kontroller i USA) darefter ca 12 timmars resa till Auckland, da jag fick mina forsta ordentliga fem timmars somn..kunde jag sedan se Nya Zealand framfor mig..haftig kansla, bara det att man inte riktigt kanner sa dar varst mycket efter den lilla somnen jag fatt. Vantade sedan ytterligare 2,5 timma i Auckland for mitt sista flyg mot Melbourne. Nar jag gick av planet i Melbourne kande jag mig glad att antligen vara framme, forvirrad av tidsomstallningen och spand inf;r motet med familjen.

Anne motte mig pa flygplatsen, kandes som en lattnad da jag sag henne, inte alls sadar stel som jag forvantade mig.. vaenlig, flummig(som jag) ,glomsk, bra humor men anda ordingsam 44 aring .. jag traffade aven Sasha lite snabbt innnan hon gick till skolan och hon var precis som jag glad att fa traffas. Jag och Anne akte ner till Caf'et for att ata lite och bara prata..helt naturligt och jag kande mig helt plotligt ganska grym pa engelska=)
Vi fixade ett nytt Australiensiskt simkort till mig sa att jag har ett nummer da jag ar har..aven ett kort sa jag kan ringa billigt hem..men det ar ju lite klurigt det dar med tidsskillnaden..

Just nu ar jag riiiiktigt trott, har inte sovit sedan planet mellan LA och Auckland, sa imrogon ska jag sova jatte lange! Familj kanns helt okej, ar liksom anda ganska naturligt trots att detta ar min forsta dag. Givetvis kanns det lite lustigt att jag helt plotsligt ar har och att helt plotsligt bo i en familj som jag faktiskt inte alls kanner..men det ger sig val antagligen med tiden.. 

Jag saknar er dar hemma, det foll manga tarar pa planet ska ni veta..har nog aldrig i hela mitt liv kannt mig sa ensam ohc beslot mig ganska fort for att, nasta gang jag reser nagonstans sa reser jag inte sjalv. En gang kommer nog racka for min del!

Tack for alla fina kommentarer jag fatt,ska svara sa snart jga fatt en stunds vila..

Karlek. 

Mellanlandning i London

Nu star jag helt plotsligthar bland skrikande ungar,jaktande manniskor,mat fran alla varldens horn och en himla massa olika kulturer. ska fosoka skriva agot pa tre minuter. Jag kanner mig lugn,ar jakligt trott, flyget gar om tva timmar sa det ar bara att halla ut.
t

Då bär det snart av...

Allt ligger nerpackat, nu är det bara en sista kväll med vännerna som återstår och några timmar med familjen.
Sen flyger jag högt över molnen. Det är en konstig känsla det där med att flytta, igår var jag ledsen och tänkte på alla som jag inte får träffa på länge. Idag känns det inget särskillt, bara det att jag har en familj som stöttar mig i det jag gör, det gör mig mycket starkare.

Helgen som passerade innehöll bland annat en avskedsfest där jag fick chans och säga hejdå till släkten. Jag märker att jag har börjat uppskatta min släkt mer och mer för varje dag som går. Vi är ju ändå ganska lika allihop, på något vis. Stephanie, Ida och Jonna var också med under lördagens "kalas", vilket innebar att kvällen blev perfekt. Vi beställde bord på punsh(hmm, stavas det så) och sen drog vi oss in till stan för några heta steg på Deep. Jag hade väldigt skoj och är glad att jag fick tillbringa kvällen med några av mina närmsta vänner.

Ja just de ja, jag köpte ny kamera också..å vilka bra kort det blev!

                 



                



  ---------- LOOOOOOOOOOOVE ---------------



Vi ses om ett år eller så =P

Kärlek till er alla från mig,

SOGO