Modevisning, glamROCK, trötta ögon och mackor..

Igår ägde den efterlängtade modevisningen rum på WIshclub i Göteborg. Stämningen var på topp och musiken var grym, men inte att förglömma var de grymma modellerna..haha..
Vi som skulle agera modeller var 40 ungdomar, alla med olika stilar och rörelsemönster.. Från balettakademin var vi 4 tjejer som hade övat in 2 olika danser, en till Clamour to Glamour och en med Twisted sisters, wanna rock! Innan själva uppvisningen var man rättså seg och trött, eftersom vi var på salongen hela dagen och blev fixade- men där emellan var det också en hel del väntan.. Maten som jag tillägnade mig själv denna dag var inte den bästa kanske, men däremot min favorit, mackor..mackor och ännu mera mackor-mums!

Mellan sminkning och håruppsättning roade vi oss själva, men eftersom energinivån var ganska låg under dagen, var det nära till skratt och flummiga konverstaioner..lite bilder från dagen nedan..

                                  

dansgänget                            Jag stylad i rockens namn                      Jag och Carro


Snart bär det ut igen, för ikväll är det dags för 80-tals fest på skolan, typ av avslutning innan alla åker hem för julov..Det ska bli intressant och se vad dans folket är för typ av festfolk..
Imorgon ska jag köpa julklappar och försöka hitta lite julkänsla inom mig, har nmligen inte lyckats med det ännu. Har nog aldrig glömt lucia förut, men i onsdag var första gången..då är det nåt som är på tok.

Ta hand om er mina nära och kära, snart ses vi!

Jippeeey!

3 timmars färgning plus klippning..

Nu har jag äntligen fått mitt hår färgat, med mycket bra resultat. Även om det tog tid så var det en kul grej, har aldrig haft en manlig frisör förut heller-vi lket var skoj. Efter klippning/färgning var de tdags för lite shopping med Ida, å va skoj vi har haft. Så glad att jga ahr henne här i Göteborg för vi har så skoj tillsammans!


 Resultatet!!!

47947-59

lördag är bra dagar!

Sitter nu äntligen här i min mjuka soffa oc vilar upp kroppen inför morgondagens föreställningar. Dagen som gått innehöll tre föreställningar, både bra och dåliga.Under dagen har jag insett hur mycket jag älskar att dansa- ett udnerbart sätt att uttrycka sig! Tjejerna i klassen, Ni är underbara och outbytbara, jag är så lycklit lottad at fått träffa just er ´här och nu, kunde inte blivit bättre. 


 
här är några snyggingar i klassen iklädda steppkostym 
detta är jagmed flera mitt under ett jazz rep!

Förra vecka var jag i sälen som jag skrev om i förra inlögget, vilket var kanon skoj.Så här kommer lite bilder från den helgen.
<--pappa och janne sjunger.  
utsikten från rummet, var är snön?ja det undrade vi med--->
 utestället HC   en del av gänget iklädda de snygga tröjorna---><5o åringen...Jag och Annie efter en kväll på dansgolvet-->                  Amelie och pojkvänen Rickard  mamma & maria onyktra och glada--><---Sofie och Martin under pajbuffén.

Tack för besöket idag familjen, det var msigt och kul och ses igen. Var trots allt nästan 5 månader sedan sist jag träffade mina mor och farföräldrar.

Kom ihåg, att sålänge du kämpar så kan du alltid nå ditt mål. Hittar du då något du älskar att göra, tveka inte på att chansa, för du har mer att inna än förlora.

Nu ska jag se klart Harry Potter och de vises stensen blir det läggdags!


"kiss and the hund" i högklackat...

Nu har jag efter 13 veckor här konstaterat hur gudomligt bra jag trivs här i underbara staden Göteborg, finns inget annat som känns mer hemma för tillfället. Kan inte förstå att jag för ca 1 år sedan kände en sån oerhörd spääning över denna stad. Lite tur måste jag också säga att jag haft med att hitta så rätt vid första stoppet i livet. I´m glad! 

Helgen spenderades uppe i norra sverige men inte lika mycket i fjällen som jag trodde det skulle bli. Regnet höll i sig hela helgen och den skidåkning vi fick var i Trysil, där de hade fem backar öppna- vilket faktiskt var över förväntningarna. Men hur det än blev med skidåkningen så var det ju inte där vi huvudsakligen var där för(eller iaf inte jag), årets första afterski i sälen var vi hela gänget med å firade. Rock hela kvällen lång och fina var vi allt i våra nya tröjor. Vi åkte hem för att äta en bitav alla dessa pajer som hade gjorts, mums så gott. Vi hann inte mer än att landa förän det var dags att dra ut igen. taxin tog oss till HC, sälens enda(?) riktiga ute ställe. Vilken stämning det var och även om Eric Gadd inte passade in höjde det ändå stämningen. Vi var alla på topp och musiken var susen (speciellt då vi upptäckt att det fanns ett exra dansgolv, hehe), dansade hela natten lång och när det var dags för hemfärd åkte jag motstridigt hem. Men väl hemma insåg jag att en stunds sömn inte var helt fel, sov ju ändå bara 4 timmar natten innan..Lördagen innehöll mycket sömn och ett uppfriskande bubbelbad med hela kusinskaran, och på kvällen blev det 50 års fest för hela fadderullan. Vilken fest säger jag bara, kan blir ätt skoj när vissa är fulla- och varför inte sova lite när man ändå är på fest=), hehe..många bra kort blev det, men de kommer upp senare då jag har tid över, för just nu är det full rulle inför föreställningarna i helgen.

Igår hade vi en annorlunda uppvärmning på baletten, aerobic med vår manliga balettlärare. Okej att det var skoj med lite annorlunda uppvärmning, men det bästa var nog att se hans härliga miner under hela passet. Det är konstigt hur bilden av en människa kan förändras på ett litet kick. Den typ av dans du håller på med formar en del av dig som person, precis som allt annat. Oavsett om det är balett, jazz, stepp, street så blir man på ett visst sätt då man håller på med det, samtidigt som man söker sig till det som passar sin personlighet. Det jag söker mig till är nog jazz, that´s me (men ska jga va helt ärlig är jag nog lika förälskad i lalla typer, men det är ju lite sån jag är med..lite av allt).. Igår var jag med om en annan annorlunda upplevelse, vi fick lära oss hur man gick i högklackat utav vår balettlärare, vilken syn! MÄn i högklackat är riktigt snyggt, vilka ben, annat än vad vi tjejer hade å komma med. Känslan kändes lite som Miss Jey(heter han så?) i topmodel.. me like! Trots alla förvånande blickar utanför fönstret in till danssalen kunde vi genomföra vår annorlunda typ av träning och tro det eller ej, men jag lärde mig faktiskt en del som jag tidigare inte tänkt på. haha. Vissa ögonblick skulle fotas för att kunnas förstå!

Idag är det sista genrepet inför huvudrepet imorgon, ska bli kul att se hur detta blir. Fylld med energi är jag som bara tusen, blir inte bättre när man får komplimanger för de tman gör..

Ska föressten vara hårmodel nästa vecka, vet inte om jag vågar..jag i brunt hår, hur blir det egentligen??

Den som lever får se!