Födelsedagen

19 år, 6935 dagar, 166 440 timmar eller om man hellre vill säga 998 6400 minuter..

...men faktum är faktiskt det, att vad man än säger så är man fortfarande lika gammal..


Jag känner mig inte en dag äldre än vad jag gjorde igår men det är väldigt kul när alla är så underbara och ringer med söta små gratulationer!


Sofies födelsedag började i Jonnas säng, eftersom hon sov där efter henne och Jonnas djupa samtalskväll kvällen innan.. Hon vaknade och kände sig ovanligt pigg, gick ut i solskenet och åt sin efterlängtade jordgubbsyoggi med en gång. Snart steg hennes vän Jonna upp med ett inte lika piggt godmorgon på läpparna, frukost blev det och sedan satte de sig i solen för att njuta. Under förmiddagen var det lite som skulle fixas, bland annat skulle det bokas hotell till nästa helg.. Men i Varberg hade de inga hotell för ett sällskap på 10 pers, så vi får se vart den storyn slutar..

Klockan 14:00 var det dags för Sofie att börja jobba. Men när hon kom in i gruppbostaden där hon väntade sig att någon i personalen skulle säga hej, märker hon att det är knäpptyst. Vart i hela friden har alla tagit vägen tänker hon..när hon vänder sig runt hörnet ser hon hela gänget som snart sjunger hela "Ja mår du leva"för henne, och plötsligt skiner hon upp som en sol.. för Överraskningar det är hennes favorit..

Inte nog med det, sedan väntade det överraskingskalas med Jordgubbstårta och hela köret hemma hos en av de boende.. vilken dag asså! Närpå den bästa födelsedagen någonsin!


Nu sitter jag här och funderar på vart denna dagen tog vägen, imorgon är det en ny dag med nya möjligheter.. men tiden går fortfarande alldeles föööör fort. Knappt så jag hinner reagera innan det är förbi.


Men tack alla ni idag som har gratulerat mig! LOVE YOU ALL!


Nu ska jag försöka sova snart..med ett huvud fullt av funderingar om framtiden.

Nu vankas det många planer..

Ciao!


Vilken härlig dag..barrappappa

Mina vänner, helgen har varit skön.
I fredags blev det en lugn dag, umgicks med de underbara människorna Steff och Crille.
Vi inledde kvällen med minigolf, vilket inte gick så bra för min del, där efter bar det impulsivt in till brottet för att lyssna på lite Winnerbäck och umgås med some people. Härlig stämning.

På lördagen var det möte på Mårtenssons som gällde för min del, det blev långt och intressant. Satte rejäl fart i huvudet på mig. Börjar fundera på om aupair till USA verkligen är något för mig..hm.
Ett år är ganska länge ändå.. och är det verkligen barnpassare jag vill vara under denna tiden..
FUNDERAR så det knakar.
På kvällen blev det utgång med fördrink och musikspel hemma hos crille. In till stan där det var café som gällde för kvällen. Blev en och annan drink och mysigt var det hela kvällen..hehe..
Blev hemskjutsad på cykel av min kära vän Gusten, stackarn..

Idag var det stranden som gällde hela dagen och härligt väder har det varit hela dagen..vilket ledde till lite extra solbränna (haha) och ytterligare några uppfriskande dopp i det vågiga havet.
Det har varit en gó dag med härliga tankar och ögonblick som gjort mig lättad över livet..Umgåtts med två góa killar också..kan nog hjälpt lite..

Turn it on...One love..one life...

Jag älskar mitt liv även om vissa stunder är trasiga..

SuperMegaJätteOerhörtWaohUnderbartKärlekSaknadFörvirringLättnadÖgonblickNjutLevoch ÄLSKA!



Me on consert..

Tiden går fort..vilket är både ett gott och ett inte lika gott tecken..

I helgen var det Robbie Williams som underhöll. Vilket ös det var och vad mycket folk!
Det var inte bara musiken som gjorde konserten helt enastående, stämningen i publikhavet och Robbies humor gjorde något extra denna kväll.

I övrigt lämnade jag helgen med blandade känslor. Efter att både haft ont i magen av oro, skrikit av glädje, gråtit av lycka, gråtit av panik, funderat så hjärncellerna blivit knäppa och försökt fatta vad som faktiskt pågår i mitt liv nu..Ja då kan man bli en aning snurrig.

Tack Andreas i allafall för studentpresenten, det var det bästa.


Me on consert..

jag på läktaren, innan konserten..

Varför ska JAG vara rädd för förändring, vill inte..men måste inse att det är såhär det blir.

    
 I väntan på bussen

 framme på ullevi..

Det är en viss känsla att stå bland så många människor och höra alla sjunga samma låt...Wonderful..

Annars rullar livet på med jobb, jobb och sooooool..

Vill att något oväntat ska hända snart...
...trött på mitt gamla liv.

Puss och kram