Livet leker med mig, eller är det kanske jag som leker med livet??

Helgen passerade i världens fart, gjorde min sista dag på Avis i fredags, vilket som väntat kändes oerhört skönt!!
Bjöd faktiskt kollegorna på kladddkaka som lovat innan jag tog mitt pick och pack och drog. Avis jobbet var min första längre anställning och vilken bra sådan också, de människorna som jag jobbat med de senaste året är riktigt roliga, kommer nog allt att sakna dem lite..

Hur som helst nu ska jag jag inte göra detta llt för utdraget, men måste bara berätta lite om min och mina vänners kanon helg(min sista) i Göteborg. I fredags kväll drack vi vin som jag inhandlat alldeles på EGEN HAND på SYSTEMET, de ni! Det blev Prosecco(eller hur det nu stavas) och en flaska chilenskt vin, mmmumma.
Kvällen var lugn eftersom detta var Min, Kina, Jonnas och Idas efterlängtade troshögs kväll..dock med byxor på denna gången, hmm, det där lät nog lite konstigt kände jag..Men men, interna grejer är och förblir interna.

Lördagen innebar shopping för viissa, inhandlade en enastående scarfs på Pricky. Helt rätt enligt mig! Ida färgade och klippte håret med ett fantastikt resultat, hon gör sig allt bra(nästan bättre) i den nya hårfärgen..ska nog bara vänja mig först. Kvällen började med en kanon god middag på Inferno, vilken mat säger jag bara, ni som inte varit där, gåååå diiit! Går knappt att förklara vad gott det var. Stället ligger i Vasastan och där finns förutom en restaurang även disco och pub i samma lokaler. Vi satt kvar länge och åt den kvälen, ända tills Kinas syster och hennes vän kom till Inferno för att festa loss med oss partybrudar! Det blev en och anna drink, testade även Mojito vilket jag aldrig förut smakat..och DET var en smakupplevelse må jag säga. Farligt gott!
Efter att vi shakat loss en stund på Inferno bar det av till Trägårn och där må jag säga att det var RÖJ. Jag har inte haft så kul på ett dansgolv på länge, det bara flödade med energi från lilla mig. När vi gick där ifrån vid halv fyra var jag fortfarande på G och hade säkerligen kunnat hålla igång i tre timmar till. Somande ändå vid halv sex och sov några timmar..

Gårdagen väcktes vi av fint väder, inte var dag. Det blev brunch hos Jenny(Jonnas syster) nybakade scones satt fint efter en hård kväll och lite sömn. Därefter blev det film för hela slanten den dagen.. The holiday är ju ändå något alldeles extra! Kvällen ägnade jag åt packning eftersom jag och Kina idag tog våra prylar och drog hem till sköna småland. Så nu har jag alltså fått hem alla mina saker och bor knappt längre kvar i Göteborg, känns knäppt men härligt ändå. Åker till Grekland i natt och när jag är hemma igen hämtar jag möblerna och städar det sista...

Därefter är det en helg i Halmstad som gäller för att säga hejdå till Vänner och Familj. Tiden går allt bra fort ibland, känns som att jag igår satt och skrev om mitt första mejl från familjen. Men idag fick jag iaf meddelat att mamman hade varit och inhandlat ny säng och Garderob till mig, så säng kommer jag åtminstone att ha..känns alltid lite bättre då man vet att man slipper sova på golvet?..hm..

Vet att det kanske låter överdrivet då jag skriver att allt är så bra och fantastiskt, men faktum är att jag inte hittar på. Finns just nu inte så mycket annat att säga om min tillvaro, känns som att jag just nu mår vääldigt bra och njuter av livet.

Tror nog ändå att det är jag som leker med livet!

Tiden går.



ROADTRIP 2007

tågresa    konsert    lukten av nygjorda popcorn    lillebror&carl     världens sämsta frband   

GLÄDJE    Mina efterlängtade Nicke&Gusten    Surprise    Regn,regn..     stora folkmassor   

Onyktra vänner   lukten av alkohol   onykter Sofie    Lycka!!    dans,dans,dans   MISSIONS

Mjuk säng    riktig Göransson-frukost     lukten av havet     kärlek till livet    behov av mjukost

bandaren    RESA   sömn   uppladdning   VIn,vin och lite mera vin      snygga dansbrudar=)     impulsivitet

spänning    FEST    drinkar      Sofie på mission    Strömstad in the night     SÖMN     havregrynsgröt

Danny-Tokyo    Packning    härlig lång dusch      Underbar MAT på Trädgården      Tacksamhet    

foton      bilresa      Grebbestad      missförstånd     tjabbigt       skratt    tältplats??     Äntligen fest igen

Mer VIN     världens röj    festival känsla      fylla     något??    Packnings jakt i buskarna     Sömn

Solig morgon     Frukost på Café     skartt    LIVET leker    livemusik     BAD   Godis   hunger    

Tjafts    Tårar    Glädje    Kyla    Ännu mer regn    unken lukt     ORUST    varm dusch   

Andar&spöken     Pasta     Trötthet     Musli m bär     bilresa   Slussen   rundvandring   hästar

Hemfärd    Karla på misson    tankar    käslor   tacksamhet     SVENSK SOMMAR... 

Alldeles alldeles underbart......
  
  









bild nr  1 - Becka, Sofie på Orust   2 - Karla & Becka i GBG   3 - Malin,Sofia,Becka,Sofie 4 - Karla+bandaren
5- Sofie,Sofia  6&7- Malin,Karla, Becka,Sofia i Grebbestad  8 - Becka,Sofie,Sofia har badtid  
9- Malin, Sofie på utestället  10- Becka sätter upp tältet... 


Veckan som gått innehöll  Födelsedagsfirande på klipporna med familjen och farmor i måndags. Middag på Babar, presenter, kärlek till mina nära och kära. Tack alla ni som grattade mig=) Jag blev sååå glad ska ni veta!
Så alltså är bruden nu  20 ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!

Helt otroligt men SANT!

Jobbar på i två veckor till sen är det helhelg med vännerna som är planerat. Därefter blir det semester i Grekland i en vecka med familjen. Känns lite lyxigt att först åka på semseter och sen åka iväg igen. Jag är hemma ca en vecka mellan mina semestrar så om någon vill säga hejdå innan jag åker så vet ni vart jag håller hus inom den snaraste framtiden.

Väldigt svårt att koppla av nu när man ska åka, känns som att jag redan nu håller på att förbereda mig mentalt på något vis.. men försöker inte tänka åp det för mycket. Vill ju inte känna stress..

Ta hand om er där ute och se till att njuta av den svenska sommarn!


Nu är det spikat och klart!

Jaaaaaaa, Yeeeeea, Whooooohooo, yabbadabbado, Bohoooo, tjohoooo,Whiiiiiiiiiiiiiiiii!

Finns inte ord för alla känslor som sprudlar inom mig.
Kan knappt somna på nätterna för att jag är så uppspelt över mitt nästa äventyr.

Ska bo i Melbourne i stadsdelen Brighton. Åker den 14 augusti!!!





Hoppas jag hinner träffa några av er innan jag åker !
Bor i Göteborg fram till i slutet av juli sen drar jag och familjlen till grekland en vecka.
Några dar efter min hemkomst från Grekland så ååååker jag igen=)

Choppchopp