Frukost på jobbet=)

Här om dagen kom mina smarta kollegor på idén att äta frukost på jobbet, guuh så bra  tänkte jag, tänk hur många minuters sömn jag sparar på det. Rätt som det var kom onsdags morgonen och givetvis försov jag mig. Men med världens snabbaste packning och med solen strålandes utanför sprang jag ner till bussen och jag hann, väl framme på jobbet sitter jag nu här mätt som aldrig förr med färskt BRÖD i magen:)

Tankar kring jobb, framtid, dans, skola, resor och relationer är vad som snurrar min värld just nu.

Vet att jag sagt det förut, men om du har en dröm som du inte vet så mycket om, Ta chansen och testa dina vingar.
Jag kan stolt sitta här idag och titta tillbaks på mitt dansår. Som jag tvekade och som jag funderade förra sommaren, ni som var med mig, ni vet. Att jag hamnade här var säkert ingen slump, det finns ju en mening med allt. Men oavsett om man under tidens gång kommer på att det här är vad jag vill göra för evigt eller om man inser det motsatta så lovar jag att man lär sig otroligt mycket. För visst är det så, jag känner att detta inte är något jag vill fortsätta med (på en högre nivå) nästa år...men nu vet jag hur det känns och om jag ångrar mig så har jag ialla fall någon hum om vad det är jag ger mig in på.  Förutom att jag blivit bra mycket mer medveten om mitt dansande och fått en ny bild av vad dans faktiskt innebär, kan jag också säga att detta år har kännts som ett prov. Prov på hur mycket jag klarar inom alla de områden som ingår i mitt liv. Jag har för mig själv testat om jag klarar av ett liv i ensamhet, ensamhet i den bemärkelsen att leva utan en pojkvän eller familj omkring. Detta har ju faktiskt gått finnemang, och jag måste påstå att ett liv som singel har så mycket mer att erbjuda. Att alltid själv kunna bestämma över sitt eget liv är sååå skönt.

Egentligen har jag inte så mycket mer jag att säga..

I helgen var det kalas, som slutade i lite halvt kaos. Men glad blev jag då jag fick ett oväntat samtal, ni är underbara killar, kärlek...

Lite bilder lyckades jag få upp även om det blev så många..

Martina Ida Jonna   




Idag lyser solen, IGEN!! Otroligt skönt=)

Sweet home

Det är något med våren som gör att allt trappas upp
Allt blir lättare och energin flödar.  Kanske är det bara med mig det är såhär, men solen är vart jag får energi.
Jag njuter av mitt liv som student, och livet i Sverige. För vem vet vad jag gör om några månader, att jag inte befinner mig kvar i detta land är en sak som är säker. Har nu hittat en känsla inom mig som stark säger mig att ta vara på min tid och söka mig till nya trakter i ett nytt land. Men vad, hur och när..är inget jag ännu vet. Som alltid förut tänker jag ta det tiden för vad den är och blir inte planera. Allt ordnar sig alltid, bara man vet vad man vill, och det vet jag ju=)

Helgen blve mycket känslosam och väldigt bra för mig. Fick en sån oerhörd kick av att se de där hemma uppträda och det kändes konstigt att inte vara med där själv. Man måste se för att fatta och upptäcka nya spår, det hjälper inte att bara veta. 70-tals festen belv väldigt lyckad måste jag säga, jag hade väldigt skoj!

Idag är min lediga dag och jag ska föröska ta tag i mig själv för att börja på koreografin till Think m. Aretha Franklin.
Kan bli spännande. Plus att jag hoppas på att hinna läsa lite..

Ja just de, jag ska äta mina efterlängtade makaroner och köttbullar (har nämligen inte ätit det sen jag flyttade i augusti)...hehe


sjukling:(

Vill inte vara sjuk, jag vill träna som vanligt och känna mig pigg..
...men jag tänkte dra nytta av detta också, för när man inte göra det som är vardag inser man hur mycket man hur mycket man saknar det...

Lite bilder från vintern som sprang förbi oss de senate veckorna.. yeeey, nu sikar jag mot nya tider och vår.
  
  

               Karla dansar loss i köket och Påväg till skolan!                                                                                             Felippa spelar Keyboard med pappa Krister.


47947-92


....Stone sours Through the glass spleas just nu högt i mina högtalare...